De kunst van ondernemen

MENU

Kavel 4


<widget><id>1</id><onload>onLoadGooglemap</onload></widget>
Kavelnr:
4

Status:
verkocht

Oppervlakte:
27537 m2

Eigenaar:
Maton Groep BV

Opdrachtgever:
ParkHaven Zeven Beheer

Architect:
Peter van Galen BV Waalwijk

Gerealiseerd:
Medio 2007

Contactgegevens:
Van Hilststraat 5
5145 RK Waalwijk
tel: 0416 281468
fax: 0416 281608

email: info@matongroep.nl
www: http://www.matonwaalwijkbv.nl


Meer informatie aanvragen over dit kavel
Omschrijving

De Maton Groep werkt in de wijde omtrek van Waalwijk en darbuiten voor een groot aantal projectonwikkelaars, aannemers, woningbouwverenigingen, particuliere opdrachtgevers en rijksinstellingen.

De kracht van de Maton Groep ligt in:
- de combinatie van de verschillende bedrijfsactiviteiten
- haar slagvaardige optreden
- en een goede balans tussen prijs, kwaliteit en milieu.

De Maton Groep werkt in de wijde omtrek van Waalwijk en daarbuiten voor een groot aantal projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwverenigingen, particuliere opdrachtgevers en rijksinstellingen.

Door een personeelsbezetting van ca. 70 vaste medewerkers, een modern eigen materieelpark en het in huis hebben van alle benodigde disciplines, is de Maton Groep in staat om totale projecten volledig in eigen beheer uit te voeren.

De Maton Groep realiseert zich dat het van groot belang is om de afvalstromen op een verantwoorde manier te verwerken en te zorgen voor een goede balans met het milieu. Vandaar dat zij zich met haar bedrijfsactiviteiten Containerservice en Recycling richt op het inzamelen en verwerken van bouw-, sloop- en bedrijfsafval. Haar nieuwe huisvesting in Haven VII te Waalwijk is volledig voor deze bedrijfsactiviteiten ingericht.Foto's